El projecte està liderat per un grup de mares i pares de joves amb dificultats intel.lectuals lleus i moderades.

Tot comença l’any 2011, quan l’equip de l’Ampa de les Escoles Fasia comencem a informar-nos de les possibles sortides que hi ha pels nostres fills una vegada acabada l’etapa Eso, tant si acaben amb titolació com si no.

El panorama és tan desolador que vam decidir arrencar un grup de treball per detectar els principals problemes i proposar vies de solució.

 

Aixi arrenca el Projecte Didàctica.

  • En una primera fase ens vam enfocar a parlar amb els professionals, centres formatius, escoles i entitats del sector, per analitzar en quina situació ens trobàvem.

  • En una segona fase vam elaborar una proposta, que es va enriquir amb les aportacions de molts professionals que ens anat ajudant a concretar el projecte.

  • En la fase actual, lluitem per fer arribar el projecte al Govern i al Parlament, perquè volem solucions. Es el nostre dret.

 

Amb els anys, aquest grup inicial s’ha anat ampliant. En l’actualitat som un grup de treball d’uns 30 mares i pares, organitzats en 3 equips:

  • Un que treballa la comunicació i les relacions institucionals.

  • Un altre que treballa des del punt de vista de la oferta formativa i que té més contacte amb escoles i entitats formatives.

  • I un tercer grup que es centra en detectar els frens i oportunitats que trobem en el món de l’empresa.

 

L’èxit està en la bona combinació de formació i inserció, i amb el necessari recolzament del Govern i dels Partits Politics, sigui quin sigui el seu color.

Comptem amb la col.laboració de moltes altres families, aixi com entitats del sector, que ens ajuden a anar avançant.

Si vols estar al dia del que anem fent, fes-te fan del nostre Facebook  o seguidor al Twitter 

I si vols contactar amb nosaltres o participar d’alguna altra manera, contacta amb nosaltres a través de contacte@projectedidactica.com