logo-taula-entitats

Actualització:

– Entre nous recolzaments, hem rebut el de la Taula d´entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i el de Cordibaix. Moltes gràcies per creure en el nostre projecte i en la necessitat de seguir endavant que ens heu demostrat!

– El mes de maig vam mantenir una reunió amb el Senador Cleries, de qui valorem molt la seva opinió donada la seva trajectòria. Va escoltar activament les nostres preocupacions i la nostra proposta. Ens va agradar que ho veiés com un projecte sense color polític i que ens animés a presentar-ho a totes les forces polítiques de Catalunya, per fer un projecte de consens. Ho estem començant a fer. La primera reunió, amb la Sra Borràs i la Sra Barrufet, de CIU, la tenim el proper dia 3 de juliol a la tarda al Parlament.

El PSC està recollint i preparant algunes esmenes clau que cal fer a la nova Llei Lomce. És una llei amb un marc legal que sembla millor que l´actual de cara al nostre projecte de formació.
Encara cal afinar alguns aspectes importants, com ara eliminar el mínim d´edat per accedir a la Formació Professional Bàsica (la fòrmula que substitueix els PQPIS) i  assegurar que hi poden accedir amb el títol de l´Eso.

– El dia 27 de juliol tenim reunió amb la Sra Alba Espot per comentar la situació actual i la nostra proposta, aixi com analizar conjuntament les dades que han contestat al Parlament i entendre per què algunes no les han pogut contestar.

Us anirem actualizant sobre el resultat de les diverses reunions. Seguim….

Leave a Reply