Hem rebut algunes respostes a les preguntes que es van registrar al Parlament, les podeu veure al link que trobareu a sota.
Les respostes estàn incomplertes. De les 5 preguntes que es van registrar, el Departament només ha quantificat els nois/es entre els 16 i 21 anys amb dificultats intel.lectuals, dividits entre lleus/moderats/severs/greus, tant si han cursat la Eso en escoles especials com ordinàries. En  total, uns 2.600 a tot Catalunya si hem interpretat correctament les dades.

Sorprèn molt en canvi que el Departament no sap o no contesta res sobre el nombre de  places públiques i privades que dónen resposta formativa a aquest col.lectiu.
Com es poden planificar i dotar les places necessàries per a l´alumnat sense tenir molt treballada aquesta informació?

Per sort, tenim una reunió el proper dia 27 de juny amb la Sra Alba Espot i la Sra Cristina Pellisé, on entre altres temes esperem respostes més concretes en aquest tema.

Dintre dels punts de l´agenda de la reunió hi ha també com enfoca el Departament aquesta formació, quines  millorares qualitatives i quantitatives estàn previstes, com s´implementarà la Lomce a Catalunya (tenint en compte que obre noves possibilitats dins un marc legislatiu més positiu en aquest sentit) i també abordar el nostre projecte, del qual ja tenen coneixement a partir del blog.

Link a les respostes:
https://docs.google.com/file/d/0B6G8thymTeKrYWF3VFFtc2ViaWs/edit?usp=sharing

Leave a Reply