“Les prioritats de Rigau” és el títol de la Carta a La Vanguardia publicada el passat 30 de Març

By abril 8, 2015 Uncategorized No Comments

Les prioritats de Rigau” és el títol de la Carta a La Vanguardia publicada el passat 30 de Març, d’un pare mostrant la seva gran preocupació per la formació del seu fill amb discapacitat intel•lectual.

Compartim: és el nostre dret.

Adjuntem text complert a sota, imatge i enllaç per descàrrega fitxer pdf: https://files.zyncro.com/9EeZwqo

La Vanguardia 30-03-15

Les prioritats de Rigau

Sempre sento curiositat pels vostres semàfors i el dimecres 25 de març vaig veure que li posàveu a la consellera Rigau un semàfor verd.

Ara bé, com a pare d’un nen amb discapacitat intel•lectual, em preocupa la formació que el sistema educatiu li oferirà quan acabi la secundària. Ha de ser una formació professional adequada a les seves necessitats i que el capaciti per inserir-se el dia demà en el món laboral ordinari.

El meu fill, com tots els que tenen alguna discapacitat, té dret a rebre aquesta formació fins a complir els 21 anys. Això és indiscutible, ho diu la llei. Però, malauradament, la realitat és que quan acabi la secundària el sistema l’hi posarà molt difícil perquè no hi ha places suficients i no ofereix una formació pensada per a aquest jovent. Hi ha molt pocs centres, amb escandaloses llistes
d’espera i la Conselleria no fa res al respecte.

Si em pregunteu quin semàfor li posaria, jo ho tinc molt clar.

ESTEVE ISERN BERNAT – Barcelona

 

Leave a Reply